Top Social

Adnan Oktar'ın Gizli Kameralı Seks Tuzaklarında Kullandığı Mikro Kamera Uzmanını Kim Öldürdü/Öldürttü?

Adnan Oktar'ın Gizli Kameralı Seks Tuzaklarında Kullandığı Mikro Kamera Uzmanını Kim Öldürdü/Öldürttü?

Adnancı'ya kurşun 


Adnan Hoca'nın gizli kamera uzmanı olan adamı Serkan Ciminli, kimliği belirsiz 2 kişinin saldırısı sonucu Bebek'te öldürüldü. Ciminli'nin kız arkadaşının da yaralandığı olayla ilgili ‘‘Piç Mahmut'' lakaplı Ramazan Oruç'un arandığı bildirildi.

Adnan Hoca' olarak tanınan Adnan Oktar'ın en yakınındaki adamlarından biri olan elektronik uzmanı Serkan Ciminli, önceki gece Bebek'te 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu öldü. Yanında bulunan kız arkadaşı Ebru Akyüzalp'in de yaralandığı saldırıdan sonra saldırganlar yaya olarak kaçtı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, Ciminli'nin de üyesi olduğu Bilim Araştırma Vakfı yöneticileri, ‘‘Serkan vatanına miletine bağlı milliyetçi bir insandı. Bu saldırı, şahsına değil, vakfımıza yapılmış bir saldırıdır. Kendisi şehidimizdir. Bu saldırılar bizi mücadelemizden alıkoyamaz'' dediler.

KURŞUN YAĞMURU

Pendik, Tepeören Köyü'ndeki motor dişlisi üreten Remas Fabrikası'nın sahiplerinden olan makine mühendisi Serkan Ciminli, önceki gece saat 23.00 sıralarında, kız arkadaşı Ebru Akyüzalp'i, oturduğu Küçükbebek Caddesi 46/4'teki evine götürdü. Ciminli ve Akyüzalp, 34 NJ 639 plakalı 5.20 lüks BMW otomobilden inerken aniden ortaya çıkan iki kişiden biri silahını çekerek yaylım ateşi açtı. Belindeki tabancayı çekmeye fırsat bulamadan kurşunlara hedef olan 30 yaşındaki Serkan Ciminli, otomobilinin kapısının önüne yığılırken, 24 yaşındaki Boğaziçi Üniversitesi mezunu Ebru Akyüzalp de yaralandı.

Saldırganlar Bebek yönüne doğru koşarak uzaklaştı. Daha sonra bir otomobile binen saldırganlar izlerini kaybettirdi. Silah sesleri üzerine olay yerine koşanlar,Ciminli'yi, kanlar içinde yerde yatarken, bacağından yaralı olan Akyüzalp'i de sinir krizleri geçirirken buldular. Boynuna, sırtına ve karnına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Ciminli, hastaneye kaldırılamadan olay yerinde yaşamını yitirdi. Bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Akyüzalp ise Özel Levent Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşun yağmuru sırasında yakındaki bazı otomobillere de mermi isabet etti.

Olay yerine gelen polisler, ölen gencin adının önce 'Mutlu Memişoğlu' olduğunu söylediler. Ancak daha sonra 'Adnan Hoca'nın fahri başkanı olduğu Bilim Araştırma Vakfı üyesi Serkan Ciminli olduğu açıklandı. Olay yerinde yapılan araştırmada, 9 milimetre çapında 10 adet boş kovan bulundu. Ayrıca, Ciminli'nin üzerinden de 7.65 milimetre çapında Browning marka bir tabanca çıktı.

AMELİYATA ALINDI

Şarkıcı Emrah'ın klibinde oynayan ve bir reklam ajansında çalıştığı öğrenilenAkyüzalp, Özel Levent Hastanesi'nde yapılan ilk tedavinin ardından, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi. Bilgi vermekten kaçınanAkyüzalp'in, kendisine olayla ilgili bilgi sorulduğunda kahkaha atarak gülmesi dikkat çekti. Daha sonra sakinleşen genç kız ve olayı duyar duymaz hastaneye koşan annesi ve babası Avukat Necdet AkyüzalpCiminli'yi tanımadıklarını söylediler. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu tarafından ameliyata alınan Ebru Akyüzalp'in dizinin üzerine isabet eden kurşun çıkarıldı.

PİÇ MAHMUT ARANIYOR

Ciminli'nin geçen yıl Fenerbahçe'de otomobilinin içindeyken kurşunlandığı, şans eseri yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Bu kurşunlama olayının ardında,Ciminli'nin 1992 yılında 8.5 ay boyunca gizli kamera ve elektronik aletlerle takip edip, sonunda silahlarla polise yakalattığı 'Piç Mahmut' lakaplı Ramazan Oruçolduğunun sanıldığını belirten polis yetkilileri, Bebek'teki olaydan sonra, peşine düştüler.
1992 yılında silah satmak isterken suçüstü yakalanan, üzerinde ve evinde biri Uzi, 8 silah bulunan Oruç, İstanbul 3 No'lu DGM'ce 6 yıl 10 ay 15 gün ağır hapis ve 618 bin lira para cezasına çarptırılmıştı. Bir süre cezaevinde tutuklu kalanOruç'un daha sonra tahliye edildiği bildirildi.

Bahadır Güven: Koruma istemiştik

Serkan Ciminli'nin ölmeden önce birçok silah ve uyuşturucu kaçakçısını ihbar ederek yakalattığını söyleyen arkadaşı Bahadır Güven, daha önce birlikte saldırıya uğradıklarını bu nedenle koruma talebinde bulunduklarını söyledi.Güven, şunları anlattı: ‘‘Bundan 5 yıl kadar önce toplu silah kaçakçılığı yapan çevresinde 'Piç Mahmut' olarak da tanınan Mahmut Ramazan Oruç'u polise ihbar ederek yakalanmasını sağladı. Mahmut ve adamları, serbest kaldıktan yaklaşık 4 ay sonra Fenerbahçe'de Serkan'la bana pusu kurup ateş açtılar. Oradan yara almadan kurtulmayı başardık. O olaydan sonraSerkan ile ben koruma talebinde bulunduk. Bana koruma verilirken,Serkan'a verilmedi. Bu olaydan yaklaşık 2 yıl sonra Serkan'a bu hain pusu kuruldu'' dedi. Serkan Ciminli'nin sürekli ölüm tehditleri aldığını da belirtenGüven, ‘‘Yaklaşık 1 hafta önce Emniyet Müdürlüğü'ne dilekçe vererek koruma talebinde bulunmuştu. Tahriklere kapılarak hukuk dışı yollara yönelmemize imkan yok. Polisin konuya titizlikle eğildiğini biliyoruz. Verdiğimiz bu şehit, camiamızın çalışmalarını daha da şevkle yürütmesini sağlayacaktır'' dedi.
O bizim şehidimiz

Olaydan sonra, Adnan Hoca'nın müridleri olay yerine akın etti. Bilim Araştırma Vakfı yöneticilerinden Bahadır Güven, yaptığı açıklamada, Ciminli'yi 'Şehit' olarak niteledi. Ciminli'nin bir süredir tehdit telefonları aldığını kaydeden Güven, ‘‘Serkan vatanına miletine bağlı milliyetçi bir insandı. Bu saldırı, şahsına değil, vakfımıza yapılmış bir saldırıdır. Kendisi şehidimizdir. Bu saldırılar bizi mücadelemizden alıkoyamaz. Bu cinayetin hesabı, devletin yetkili mercileri tarafından sorulacaktır. Gereğinin yapılacağına inanıyoruz. Çok üzgünüz'' dedi.

Gizli kamera uzmanıydı

Adnan Hocacıların sadece CIA ve MOSSAD gibi gizli servislerde bulunan son derece gelişmiş elektronik aygıtlar, kravat iğnesi büyüklüğünde video kameralarla gelişmiş ses alma cihazlarını kullandıkları daha önce kamuoyuna yansıyan olaylarda ortaya çıkmıştı. Adnan Hoca grubunun, düşmanlarını etkisiz hale getirmek için modern teknolojiyi kullandıkları da biliniyordu.
Gizli kameralar konusunda uzman olan Serkan Ciminli'nin, Adnan Hoca'nın müritleri tarafından, hedef gösterilmek istenen birçok kişinin gizli görüntüsünün çekilip basına yansıtılmasında kilit rol üstlendiği öğrenildi.

Adnan Oktar 1990 yılında kokain kullandığı gerekçesiyle polis tarafından yakalanıp, mahkemeye sevk edilmişti. Olaydan sonra müritlir, Oktar için'Kokain kullanıyor' raporu veren kurum Başkanı Prof. Adnan Ziyalar'ı hedef almışlardı. Değişik kimliklerle Ziyalar'a başvurarak sahte rapor talep eden ve para karşılığında raporları aldıklarını öne süren müritler, bu görüşmeleri casus kameralarla kayıt ettiler. Bu görüntüler daha sonra savcılığa verilirken Prof. Dr.Adnan Ziyalar hakkında soruşturma açıldı.

Adnan Hoca'nın müritleri, bir başka düşmanlarını da silah pazarlığı yaparken tuzağa düşürdüler. 'Piç Mahmut' lakaplı Ramazan Oruç, dedektiflere silah satmak isterken düzenlenen operasyon sonucu 4'ü 14'lü Browning 7 otomatik tabanca, 1 tane tek mermi atan kalem tabanca ve 1 İsrail yapısı Uzi olmak üzere toplam 9 silah yakalandı. Devlet Güvenlik Mahkemesi'ne sevk edilen Ramazan Oruç, tutuklandı.

Adnan Hoca'nın müritlerinden Serhan Çevik, gruptan ayrılıp kendi örgütünü kurunca bir numaralı düşman haline geldi. Oktar'ın 'Kızıl İmam' dediği Çevik'in bazı gençleri kendi tarafında çekmesi Adnan Hoca ve müritlerini kızdırdı. Çok sayıda silahla yakalandıktan sonra DGM tarafından tutuklanan Ramazan Oruç'un aslında Adnan Hoca'nın direkt düşmanı olmadığı ancak 'Kızıl İmamcılar' ile yakın işbirliği halinde olması ve Kızıl İmam'a 'Lojistik destek' sağlaması 'Piç Mahmut'un hedef haline gelmesine yol açtığı bildirildi.

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=-19242

Konu başlıkları

15 temmuz 16 nisan 33. derece masonlar A9 TV abd abdullah öcalan abdülkadir selvi acun ılıcalı adamlık dini adil serdar saçan adnan hoca adnan hoca gerçekleri gizlemeye çalışıyor adnan hoca'nın kızları adnan hoca'nın seks tuzakları adnan menderes adnan oktar Adnan Oktar (Harun Yahya) adnan oktar apo kadar tehlikelidir adnan oktar cinayet adnan oktar çetesi adnan oktar davaları adnan oktar hain mi adnan oktar israil'e mi çalışıyor? adnan oktar kedi adnan oktar kimdir Adnan Oktar Kimdir adnan oktar kime çalışıyor adnan oktar mason mu adnan oktar mehdi mi adnan oktar paranoyak mı adnan oktar ruh hastası mı? adnan oktar siteleri neden kapattırıyor adnan oktar şantaj adnan oktar tv adnan oktar ve çetesine polis baskını adnan oktar ve çıplak namaz adnan oktar ve mossad adnan oktar ve nazım kıbrisi adnan oktar ve organ kaçakçılığı adnan oktar ve sabetayistler adnan oktar videoları Adnan oktar yahudi mi adnan oktar'a dava açmak adnan oktar'ın 46 raporu adnan oktar'ın aldığı cezalar adnan oktar'ın davaları adnan oktar'ın kızları adnan oktar'ın mahkemeleri adnan oktar'ın motorları adnan oktar'ın sapık fetvaları adnan oktar'ın zenginliğinin kaynağı adnan oktarın etrafı gizli yahudiler mi adnanoktar adnanoktar mehdi mi ahit'in çocukları ahmet gündel ahmet hulusi ahmet takan ahmet yavuz ahu paşakay ahu tuğba ak parti akademi akademi dergisi akıl hastası akit akp'nin gerçek yüzü aladağ yangını alev babuna ali erbaş ali tulum altuğ müştak berker altuğ revnak eti anadolu ajansı anal seks anayasa mahkemesi ankebut ağı ankebut operasyonu arizona armagedon askerlik aslı süme efeoglu aşı atatürk eşcinsel miydi atatürk gay miydi av serdar öztürk av. fatih mehmet doğan av. gülcan karakaş avrupa insan hakları mahkemesi avukat ceyhun gökdoğan avukat serdar öztürk ayça pars aydan saraçoğlu ayetullah humeyni aylin atmaca aylin kocaman ayşe arman dormen ayşe hüma babuna ayşe pınar akkaş ayşegül esra atik ayşegül hüma babuna ayşin altuniç güven aytunç erkin azerbaycan b'nai b'rith bacılar başkanlık bav beyaz tv bilderberg bilim araştırma vakfı binboğa sıddık yarman bora can yıldız bosna hersek bozulmuş tevrat BST yapı bülent arınç bülent ersoy büyük israil büyük israil projesi bylock caner taslaman canlı cansu canan özgen cem küçük cem sedat altan cevat babuna ceylan özgül ceza chp cia cia ajanı fethullah gülen cinsel istismar cinsel sapıklık cnn türk cumhurbaşkanı cübbeli ahmet hoca cüneyt özyaşar çağla saraç darbe tiyatrosu darwinizm deli raporu deprem derin devlet devlet bahçeli didem ürer dilek güngör dinler arası diyalog diyanet işleri başkanı doç dr. sefa saygılı donald trump ebru şimşek ebru yılmazatilla umur ece koç edip yüksel ehl-i sünnet ekşi sözlük emine mine kalça emre dorman emre yaşar ertüzün ensest aile içi sapıklık ensest ilişkiler ve adnan oktar ergenekon ergenekon davası erol simavi erol şimşek esat tyontuç eserleri esra saraçoğlu esrar evanjelistler evet fahrettin aslan faruk çelik fatih erbakan fatih tezcan fatma ceyda ertüzün fazilet partisi fehmi çalmuk ferhunde eda babuna fethullah gülen fetö fırat develioğlu fikret seçen franco frattini gerçek yüzü gizlenen gerçekler gizli dünya devleti gizli ermeniler gizli yahudiler global yayıncılık goyim gökalp barlan gülgün feyman gülgün göktan gülşah güçyetmez Gürkan Hacır güzin erkan onat haber türk habertürk hadi salihoğlu hahamlar haiti depremi halil hilmi müftüoğlu harun yahya harun yahya belgeselleri harun yahya kimdir harun yahya kitapları harun yahya videoları hayır hırsızlık hipnoz humeyni hür ve kabul edilmiş masonlar hürriyet hüsamettin özkan hüseyin avni mutlu ılgaz zorlu ibrahim seral köprülü ibrahim tuncer ibranice içimizdeki israil iftira ilik nakli inşaallah intihal / aşırma eserler intihar inuray tınar İslam'a zarar veriyorlar islamcılık israil israil ajanı italya izle Kabala kainatın ulu mimarı kan kampanyası kara mizah kara para kardeşler kartal iş kedicikler kenan oktar kerem hasanoğlu kıyamet alemetleri kızıl elma kızıl imamcılar kimdir kitapları koç üniversitesi korkutma korona köşe yazıları kripto Yahudiler kripyo yahudiler kurtlar vadisi pusu kürt yahudileri levent göktaş lions klübü lions klüpleri loca madde hayal mi maddenin ardındanki sır martin luther king mason listesi masonalr masonlar masonluk maşaallah materyalizm mavimarmara mehdi mehdi adnan oktar mehmet baransu mehmet coşkun pamir mehmet ender daban Mehmet Fahri Sertkaya mehmet noyan orcan mehmet şevket eygi melhame-i kübra melisa aslı pamuk meltem daban meral kalça mert sucu merve büyükbayrak mesut yar mevdudi mhp mikro kameralı seks tuzağı milli gazete milli görüş milliyet mine kırıkkanat miras mossad muazzez abacı muazzez ersoy muharref bozulmuş tevrat muharref tevrat muharrem ballı murat ünal mustafa keser muta nikahı necmettin erbakan nedim keçeli negehan alçı nevin özkan nil kalkavan nurculuk nuri özbudak nurşah aksoy nüfuz elde etmek oben karatepe oda tv oğuzhan asiltürk okan kaan bayülgen Oktar babana oktar babuna onur akay operasyon oral seks organ bağışı organ kaçakçılığı organ mafyası organ nakli osman durmuş osman sınav oy öldürüldü mü örgüt lideri pakraduniler pelin batu pınar tezcan pınar turan PKK polat türkmen pornocu kesetçi adnan oktar posta ptt pul müzesi rasim ozan kütahyalı recai kutan recep tayyip erdoğan referandum reza zarrab rotary klüpleri rtük rus ihtilali saadet partisi sabetay sevi sabetaycılar sabetayist listesi sabetayistler sabetayistlerin şifreleri sabetayistlik sabetayizm sadettin tantan sağlık bakanı said-i nursi sanhedrin hahamları sansür satanizm savaş kalafat savcı sebahattin önkibar seçim sefa saygılı selahattin demirtaş serdar dayanık seyret seyyid mi show tv siyasal islam siyonist israil siyonistler siyonizm slider sosyal ağlar sözcü suç suikast suprem konsey suriye sorunu süleyman demirel süleyman soylu süleymancılar cemaati süprem konsey şener şen şeyh abdülkerim şiilik şikayet şizofren taciz ve tecavüz tahsin akkaş talat halman tarkan yavaş tbmm tevrat teyfur erdoğdu TGRT tımarhane trt tuğçe eyilik tuncay opçin tuncay tokay tunçay tokay turgay ciner tülay kumaşcı tv8 ukrayna uyuşturucu ünlü sabetaycılar üsteğmen serdar öztürk Vahdet-i Vücud video video izle videolar yahudi organ kaçakçılığı yahudiler yahudilik yakup balaman yalancı mı yalçın küçük yargıtay kararı yazarlar yeliz sucu yeni şafak yeniçağ yıldırma yılmaz kuruca yolsuzluk york testi youtube yusuf erkan özoğuz yüksek islam ahlakı zeynep şener zihin kontrolü zihin/Beyin Kontrolü - Telegram zina zor ve tehdit