Top Social

Bozulmuş Tevrat’tan kan donduran sapıklıklar ve Adnan Oktar

adnan oktar, harun yahya, mossad, israil, muharref tevrat, israil ajanı,
Bozulmuş Tevrat’tan kan donduran sapıklıklar ve Adnan Oktar

Daha dün denilebilecek tarihe kadar gizli ve hain bir Yahudi olduğu, hem anne tarafından hem de baba tarafından Yahudi soyundan geldiği iddialarını yalanlayan, bu iddiaları dile getiren bizleri yalancılık ve müfterilikle suçlayan, uydurma bir şecere ile kendini Seyyid ilan eden sahtekar Adnan Oktar, art arda yaptığımız belgeli ve ispatlı/delilli yayınlarımızın ardından,  kendisine masonlar tarafından kurulan A9 TV’ye çıkıp “Yahudiyim. Ben-i  İsrailim.” Diye itiraf edip kabul etmek zorunda kaldı.

Biz şimdi ona, “E o zaman, bu güne kadar Yahudiliğini inkar ederken mi yalan  söylüyor ve sahtekarlık yapıyordun ve bizleri müfteri konumuna düşürüyordun,  Yoksa şimdi söylediklerin mi yalan? Yada senin kaç sözünden ve iddiandan kaçı doğru? Yada senin hayatındaki doğruları saysak kaç madde eder?” diye sorma gereği duymuyoruz.  Aslında Adnan Oktar’a harcanan her saniyenin heba olduğunu düşünüyoruz. Ama onu bir maskot bir sembol olarak kullanan Masonik, Sabetayist ve Kripto Yahudi kadronun kolay pes etmeyeceğini ve çok ama çok derin bağlantıları ile çok çok büyük ihanet projelerini uyguladıklarını gördükçe de bu çift kimlikli hainlerle mücadeleyi vazife biliyoruz.

Bu yetmiş küsur milyonluk ülkemizde, bunca milletimizi, istedikleri gibi sürüp sevk edebilecekleri koyunlar sınıfında , hatta daha basit bir ayarda görmelerinin ve herkesin önündeki aleni ihanetlerini  hala devam ettirmek istemelerinin faturalarını en kısa zamanda ve en ağır şekilde ödeyeceklerinden en ufak bir endişe duymuyoruz. Devletimizin istihbarat birimlerinin, emniyet güçlerinin ve özellikle yargı kurumlarının işlerini kolaylaştırmak adına bu çetenin bir ihanetini daha ilmi ve delilli olarak ispat etmek istiyoruz.
Bütün bu ispatlı paylaşımlarımızı inceleyecek olan resmi kurumlarımızın, bu kripto Yahudi çetenin, Müslüman kılığına girerek  ülkemizdeki Müslüman nüfusun inanç esaslarını Yahudilik ve İsrail menfaatine uygun şekilde değiştirmek istediklerini ve nüfuz/tesir ajanlığı yaptıklarını derhal göreceklerinden  de endişe duymuyoruz.

Türkçemizde güzel bir atasözü var; “Deveye sormuşlar boynun niye eğri diye. Nerem düzgün ki? Demiş” şeklinde. İşte Adnan’ı oynatan ve onu Mehdilik iddiası ile çok büyük ve sapkın bir akım kurmaya teşvik edenlerin, İslam dininin hemen her hususunu, hatta en temel ve en meşhur hususlarını bile bozmaya, eğriltmeye çalıştıkları, neredeyse düzgün bir husus bırakmayacakları görülüyor.   Tesettürü inkar, ameldeki dört hak mezhebi inkar, namazı üç vakite düşürmek, çırılçıplak namaza fetva vermek, affınıza sığınarak yazıyoruz ama cemaat içindeki kadın ve erkek müridlerin nikahsız olarak birbirleri ile anal ve oral ilişkiye girmelerine fetva vermek, bunu haram ve zina olarak görmemek, bu ilişki sırasında normal bir ilişki yapılmasına mani olmak için, yine cemaat mensubu birini bu ikiliye şahit tutmak.  Ve daha tek tek sadece konu başlıklarını yazsak yüzlerce madde tutacak türlü türlü sapıklık, sahtekarlık ve ihanet…

Biz bunca kasıtlı yanlışın arasında çok önemli gördüğümüz bir hususa dikkat çekmek istiyoruz. Son zamanlarda hemen her fırsatta, Kur’an-ı Kerim’deki manası apaçık ayeti inkar ederek, yine konu ile alakası olmayan ayetlere bilerek bozuk manalar vererek, şu anda Yahudilerin kutsal kitap olarak inandıkları bozulmuş Tevrat’ı bu Müslüman millete hak kitapmış gibi göstermek ve bunu da kendilerince Kur’an ile ispat etmek istiyorlar. Zaten İslam davasının içine sızmış gizli Yahudi cemaatinden de bu beklenir.  Aklımızın almadığı, bu arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorlar da bu koskoca milleti, ülkemizdeki  bunca ilim ehli değerli kalem sahiplerini nasıl hiç sınıfına koyabiliyorlar ve bu projenin tutacağına ve bunca milleti kandırabileceklerine inanıyorlar.  

Bakınız, Allahü Teala, sadece şu ayette, Adnan Oktar’ın ve onu oynatan hain çetenin sahtekarlıklarını yüzlerine vuruyor ve Yahudilerin kendilerine Allah tarafından, Kur’an’dan önce gönderilen hak Tevrat’ı bozduklarını  ve şu anda ellerinde bulunan Tevrat’ın muharref/tahrif olunmuş/bozulmuş olduğunu bildiriyor.  "Artık (Ey mü'minler!) onların (Yahudilerin) size inanacaklarını umar mısınız? Halbuki onlardan (hahamlık eden) bir zümre vardır ki Allah'ın kelâmını (Tevrat'ı) dinlerlerdi de akılları aldıktan sonra onlar bunu bile bile tahrif (ve tağyir) ederlerdi (bozup değiştirirlerdi)." (Bakara Suresi, Ayet: 75)


Konu ile alakası olmayan ayetleri gündeme getirerek ve bunlara kasıtlı olarak yanlış mana vererek , milyonlarca temiz inançlı ehli sünnet müslümanının itikadını bozmak ve ebedi hayatlarını/saadetlerini çalmak ayrıca dünyada da büyük bir hezimete düşürmek isteyen Adnan Oktar ve çetesi, bu ayeti görmek bile istemiyor.  “Ama bakın, Kur’an’ın şu ayette bildirdiğini, Tevrat da şu kısımda bildiriyor. Birbirlerini tamamlıyor.” Mealinde cümleler kuruyorlar. Biz de diyoruz ki; “Tevrat,  Kur’an-ı Kerim gibi Allah’ın korumasında değildi. Yani Allahü Teala hak olan Tevrat’ın, Zebur’un ve İncil’in, zamanlarının insanları tarafından bozulmalarına müsaade etti ve bu da bir çeşit imtihan oldu . Ama Kur’an’ı koruyacağını bildirdi ve korudu. Koruyor. Koruyacak.  Tevrat’ın bozulması demek, illa  ayetlerinin tamamı bozuldu demek değildir. Bozulmuş Tevrat’ta da bazı ayetlerin gerçek ayetler olduğunu büyük İslam alimleri tesbit ve izah etmişlerdir. Ama geçelim bunların yani az sayıdaki ayetlerin bozulmamış oluşunu, bütün Tevrat bozulmamış olarak elimizde olsa bile hiçbir önemi yok. Zira Kur’an-ı kerim, kendisinden önce gelen bütün hak kitapları ve şeriatları nesh etti/hükümlerini kaldırdı. Daha da açık ifade ile de izah edersek, ‘Falanca yerde yapılan kazıdan şu kadar bin yıllık Tevrat bulundu. Bu bulunan Tevrat, Tevrat’ın bozulmamış hali.’ Deseler bile bizde hiçbir heyecan olmaz. Zira biz zaten elimizde olmasa bile Tevrat’ın bozulmamış haline, hak olan haline inanıyoruz ve elimize geçse bile onunla amel etmiyoruz. Çünkü Kur’an-ı Kerim, kendisinden önce gelen hak kitapların hükümlerini sonlandırdı. Mesele bu kadar açık ve net. Hazreti Peygamberimiz (s.a.v) ‘Vallahi Musa gökten aranıza inse ve siz beni bırakıp ona tabi olsanız dalalete/sapıklığa düşersiniz.’ Diye buyurdu ashabına… Hal böyle iken ve siz de bütün ama bütün Müslümanların ittifakla  1400 küsür senedir böyle inandıklarını biliyorken, bile bile yalancılık ve sahtekarlık yapmanızın sebeb-i hikmeti nedir? Sizden bunu talep eden merci kimdir? Mossad mı? Sanhedrin hahamları mı? Size yüz milyonlarca doları kara kaşınız, kara gözünüz için mi veriyorlar? Şimdi,  ispat edilebilen türlü türlü adi suçlarınıza, binbir çeşit yalan beyanlarınıza, türlü türlü ilmi sahtekarlığınıza, takım olarak gizli Yahudiler olduğunuza cevap veremeyip de bunları ispat edenlere haksız ve iftira niteliğinde davalar açmanızı size kim öğütlüyor?”

Bir de değerli okurlarımız!
Bu sahtekar ve kasıtlı olarak yalan ve ihanet ettikleri bin bir türlü ispat edilebilen kripto çetelenmenin bozulmadığını iddia ettikleri günümüzdeki Tevrat’a bir bakalım mı? İnceleyip görelim mi, ne kadar sapkınca inançların ayet diye konulduğunu ve görelim mi dünya üzerindeki terörün yüzde doksan dokuzunun sebebinin bu hahamlar tarafından bozulan ama Yahudiler tarafından hala hak kabul edilen Tevrat olduğunu? Ve görelim mi “Yahudiler bizim kardeşlerimiz. Tertemiz insanlar onlar. Peygamber soyu onlar.” Diyen ve her fırsatta on milyonlarca müslümanın itikadını bozmaya çalışan Adnan’ın ne denli pervasız bir yalancı ve hain olduğunu? Yalancılığını ve  hainliğini iddia etmenin hakaret değil hakikati ifade etmek olduğunu? Gizli Dünya Devleti isimli eserden alıntılıyoruz, İşte size muharref/bozulmuş Tevrat, işte size kardeş gibi gösterilmek istenilen Yahudilerin insanın kanını donduran, insanlık dışı sapkın inançları…

***

VAHŞET
Fanatik hahamlar, Tevrat'ı değiştirirken, kendilerinin üstün ırk olduğu düşüncesinin yanısıra, diğer bütün milletlere karşı kin, nefret ve intikam hislerini de Yahudi dinine sokmuşlardır. Bu kine dayalı sapık ideoloji, tarih boyunca, Yahudilerin, sayısız katliam ve vahşet eylemi yapmalarına sebep olmuştur.

"Ve Allah'ın Rab onları senin önünde ele vereceği ve sen onları vuracağın zaman; onları tamamen yok edeceksin; onlarla ahdetmeyeceksin ve onlara acımayacaksın." (Tevrat Tesniye Bölümü, 7/3)
"Şimdi git... onların herşeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme; erkekten kadına, çocuktan emzikte olana kadar hepsini Öldür." (Tevrat, I.Samuel Bölümü, 15/3)

Değiştirilmiş Tevrat'ın içerdiği emirler, bildiğimiz dini kitaplardaki öğretilerden çok farklıdır. Asıl dinin emirleri adalet, sevgi, iyilik ve hoşgörü iken, Tevrat, pek çok sapıklığın övüldüğü ve emredildiği bir vahşet kaynağıdır. Ensest (aile içi cinsel ilişki), tecavüz, insan katliamı, işkence, üstün ırk inancı gibi pek çok sapkın görüş ve emirler Tevrat'ın içeriğini oluşturmaktadır.

Bu, kuşkusuz orijinal Tevrat'ın içinde olmayan fakat sonradan eklenmiş bölümlerden kaynaklanmaktadır.
Tevrat'ın büyük bölümünü yazanlar, Yahudi toplumunu bugün olduğu gibi Hz.Musa'dan sonraki dönemlerde de yönetmekte olan Kabbalist hahamlardır. Yahudilerin üstün ırk oldukları ve onlara ait olan dünyanın diğer milletler tarafından gasp edildiği inançlarının temelini Kabbala oluşturmaktadır.

Hahamların, Kabbala'nın içerdiği bu sapkın inanışlara olan bağlılığı, Tevrat'ı da bu görüşler doğrultusunda bozmalarına yol açmıştır.

İşte bu tahrifat, vahşeti Yahudi dininin bir gereği haline getirmiştir. Hahamlar fanatik ve sadist görüşlerinin tümünü Tevrat'a ustaca yerleştirmişlerdir. Bu sayede Yahudi dininin emirleri, asırlardır süren bir kin ve nefreti ve akıl almayacak katliamları içermektedir :

"İşte benden ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; bir çömlekçi kabı gibi onları parçalayacaksın."  (Tevrat, Mezmurlar Bölümü 2/8-9)

"Ve Allah'ın Rabbin sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımayacak. (Tevrat, Tesniye Bölümü, 7/16)

YAKMA

"Onları ateş yakacak. Alevlerin elinden canlarını kurtara­mayacaklar." (Tevrat, İşaya 47/14)
Tevrat'ın "acıklı ölümlerle ölecekler" (Yeremya Bölümü, 16/4) ifade­sinde anlattığı işkencelerden birisi de insanları yakarak öldürmedir. Tarihte siyonistler fırsat bulduklarında bu korkunç yöntemi uygulamışlardır.

KAN İÇME

"Et yeyin ve KAN İÇİN yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin KANINI İÇECEKSİNİZ... SARHOŞ OLUNCAYA KADAR KAN İÇECEKSİNİZ" (Tevrat, Hezekiel Bölümü 39/18-20)


Bu sapık adet asırlardır bir kısım fanatik siyonistler tarafından uygulan­maktadır. Bazı bağnaz Yahudi kolları, Tevrat'ın insan kanı içme ve insan boğazlama konusundaki emirleri doğrultusunda, sayısız insanın kanlarını almak için öldürmüşlerdir:

"Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla." (Tevrat, Yeremya Bölümü, 12/3)

"Et yeyin ve kan için yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz...sarhoş oluncaya kadar kan İçeceksiniz." (Tevrat, Hezekiel Bölümü, 39/18-19)

MİKROP HARBİ

"Ve onun içine veba ve sokaklarına kan göndereceğim ve çepeçevre onun üzerine gelen kılıçla içindeki yaralılar düşecekler ve bilecekler ki ben Rabbim." (Tevrat, Hezekiel Bölümü, 28/23)
14. yüzyılda Avrupa'da çok büyük ölümlere sebep olan veba salgınları yaşandı (1. Meydan Larousse, Cilt: 12, sf:551) Özellikle Almanya'da 1348-1349 yıllan arasında vebadan ölenlerin sayısı oldukça arttı. Bu durum karşısında Papaz Clemens VI. Von Avignon vebanın nereden kaynaklandığını öğrenmek ve hastalığın yayılması karşısında tedbir almak için soruşturma açtı (2. Lexikon Des Mittelalters. Band 11, sf:784-785) Soruşturma Sonucu gerçek bir vahşeti ortaya koyuyordu: Milyonlarca insanın ölümüne neden olan vebayı Yahudiler kasıtlı olarak yaymıştı. (3.Espana Y Los Judios, Fedenco Ysart, sf: 32, 4. Der Grosse Bildatlas Zur Weltgeschichte, sf:557) Vebayı yaymak için kuyu sularına veba mikrobu atmışlar ve Yahudi olmayanların evlerinin duvarlarına içinde veba mikrobu bulunan mürekkep sürmüşlerdi (5.Devil, Drogs AndDoctors, sf:202-203)



CİNSEL SAPIKLIK – ENSEST İLİŞKİ

Kaptın günlümü, kız kardeşim, yavukluk!
Gözlerinin bir bakışı ile...          
Okşamaların ne güzel, kız kardeşim, yavuklum!
Şaraptan ne kadar hoştur okşamaların,
(Neşideler Neşidesi Bölümü, 4/9-10)

Hahamlar Tevrat'a, kendi sapkın görüşlerine uygun olarak, ahlakı bozacak emir ve konuları katmayı da ihmal etmemişlerdir. Bu sapık ayetler, Tevrat'ın Orijinal metinlerin­den farklı olduğuna da delil oluşturmaktadırlar. Aile içi cinsel ilişkiye varan bütün sapıklıklar Tevrat'ta övgüyle anlatılır. Hahamların Tevrat'a ekledikleri Lut Peygamber ve kızları hakkında çirkin iftira, sapık Yahudi adetlerinden olan ensest'i (aile içi cinsel ilişki) meşru göstermek için uydurulmuştur.

"Ve Lut Tsoardan çıkıp dağda oturdu, ve iki kızı onunla beraberdi; çünkü Tsoarda oturmaktan korktu; ve o, ve iki kızı bir mağarada oturdular. Ve büyük kızı küçüğüne dedi: 'Babamız kocamıştır, ve bütün dünyanın yoluna göre yanımıza girmek için mem­lekette erkek yoktur; gel, babamıza şarap içirelim, ve babamızdan zürriyeti yaşatmak için onunla yatarız.'
Ve o gece babalarına şarap içirdiler ve büyük kız girip, babası ile yattı... Ve ertesi gün dedi: İşte dün gece babamla yattım, bu gece de ona şarap içirelim, sende gir onunla yat... Ve küçük kız kalkıp onunla yattı." (Tekvin Bölüm 19/30-36)

Bunun yanı sıra, Tevrat metinlerinde pek çok müstehcen ifade vardır. Bir ilahi kitapta bulunması mümkün olmayan aşağıdaki ifadeler bozulmuş Tevrat'tan alınmıştır:

İki memen, sanki bir çift geyik yavrusu.
Zambaklar arasında otlayan, İkiz ceylan yavrusu.
Kaptın gönlümü, kız kardeşim, yavuklum!
 "Gözlerinin bir bakışı ile,
Gerdanının tek zinciri ile gönlümü kaptın.
Okşamaların ne güzel, kız kardeşim, yavuklum!
Şaraptan ne kadar hoştur okşamaların,
Itırın güzel kokusu da her çeşit baharattan!
Ey yavuklum, bal damlatır dudakların;
Balla süt senin dilinin altındadır,
Evsabının kokusu da, sanki Libnan kokusu.
Kızkardeşim, yavuklum, kapalı bir bahçedir,
Kapalı bir kaynaktır, mühürlenmiş pınardır."
(Neşideler Neşidesi Bölümü 4/8-12)

"Çarıklar içinde ayakların ne güzel, Ey emir kızı!
Toplu kalçaların sanki mücevherler.
Üstat ellerinin işi.
Göbeğin yuvarlak bir tas,
Onda karışık şarap eksik değil;
Karnın buğday yığını,
 Zambaklarla kuşanmış...
Zevkler içinde, ey sevgilim,
Sen ne güzelsin, ve ne şirinsin.
Bu senin boyun hurma ağacına,
Memelerin de salkımlara benziyor.
Hurma ağacına çıkayım,
Dallarını tutayım, dedim; Keşke sen bana.
Anamın memelerini emmiş kardeş gibi olaydın!
Dışarıda seni bulunca,
Ben seni öperdim;
Beni de kınamazlardı.
Küçük bir kız kardeşimiz var,
Ve onun daha memeleri yok;
Ben duvarım,
Memelerim de kuleler gibi."
(Neşideler Bölümü Bab 8/1,8,10)

 "Memelerin üzüm salkımları gibi olsun, Fahişelik ettikleri zaman kızlarınızı Ve zina ettikleri zaman gelinlerinizi Cezalandırmayacağım." (Hoşca bölümü, Bab 4/14)
 "Soluğun kokusu da elma gibi, ve ağzın en iyi şarap gjbi." (Neşideler Neşidesi Bölümü, Bab 7/6-9)

[Gary ALLEN (Yazar)
GİZLİ DÜNYA DEVLETİ - Dünyayı Kimler Yönetiyor (Türkçe Tercüme - 1996)
DİE İNSİDER - Baumelster Der "Neuen Welt-Ordnung" (Asıl Kaynak) ]

***
Hadi Adnan! Hala çıkart bu iğrenç inançlı, insanlık dışı Yahudi hahamlarını kanalına, gül, öp, sarmaş dolaş ol, gir kollarına… Ve gör bakalım bu millet nasıl tükürüyor yalancı ve sahtekar suratına… Siz gözünüzü Büyük İsrail’e değil, açacaksınız ancak cehennem çukurlarına…

| Mehmet Fahri Sertkaya
AkademiDergisi.com
GercekAdnanOktar.blogspot.com

Konu başlıkları

15 temmuz 16 nisan 33. derece masonlar A9 TV abd abdullah öcalan abdülkadir selvi acun ılıcalı adamlık dini adil serdar saçan adnan hoca adnan hoca gerçekleri gizlemeye çalışıyor adnan hoca'nın kızları adnan hoca'nın seks tuzakları adnan menderes adnan oktar Adnan Oktar (Harun Yahya) adnan oktar apo kadar tehlikelidir adnan oktar cinayet adnan oktar çetesi adnan oktar davaları adnan oktar hain mi adnan oktar israil'e mi çalışıyor? adnan oktar kedi adnan oktar kimdir Adnan Oktar Kimdir adnan oktar kime çalışıyor adnan oktar mason mu adnan oktar mehdi mi adnan oktar paranoyak mı adnan oktar ruh hastası mı? adnan oktar siteleri neden kapattırıyor adnan oktar şantaj adnan oktar tv adnan oktar ve çetesine polis baskını adnan oktar ve çıplak namaz adnan oktar ve mossad adnan oktar ve nazım kıbrisi adnan oktar ve organ kaçakçılığı adnan oktar ve sabetayistler adnan oktar videoları Adnan oktar yahudi mi adnan oktar'a dava açmak adnan oktar'ın 46 raporu adnan oktar'ın aldığı cezalar adnan oktar'ın davaları adnan oktar'ın kızları adnan oktar'ın mahkemeleri adnan oktar'ın motorları adnan oktar'ın sapık fetvaları adnan oktar'ın zenginliğinin kaynağı adnan oktarın etrafı gizli yahudiler mi adnanoktar adnanoktar mehdi mi ahit'in çocukları ahmet gündel ahmet hulusi ahmet takan ahmet yavuz ahu paşakay ahu tuğba ak parti akademi akademi dergisi akıl hastası akit akp'nin gerçek yüzü aladağ yangını alev babuna ali erbaş ali tulum altuğ müştak berker altuğ revnak eti anadolu ajansı anal seks anayasa mahkemesi ankebut ağı ankebut operasyonu arizona armagedon askerlik aslı süme efeoglu aşı atatürk eşcinsel miydi atatürk gay miydi av serdar öztürk av. fatih mehmet doğan av. gülcan karakaş avrupa insan hakları mahkemesi avukat ceyhun gökdoğan avukat serdar öztürk ayça pars aydan saraçoğlu ayetullah humeyni aylin atmaca aylin kocaman ayşe arman dormen ayşe hüma babuna ayşe pınar akkaş ayşegül esra atik ayşegül hüma babuna ayşin altuniç güven aytunç erkin azerbaycan b'nai b'rith bacılar başkanlık bav beyaz tv bilderberg bilim araştırma vakfı binboğa sıddık yarman bora can yıldız bosna hersek bozulmuş tevrat BST yapı bülent arınç bülent ersoy büyük israil büyük israil projesi bylock caner taslaman canlı cansu canan özgen cem küçük cem sedat altan cevat babuna ceylan özgül ceza chp cia cia ajanı fethullah gülen cinsel istismar cinsel sapıklık cnn türk cumhurbaşkanı cübbeli ahmet hoca cüneyt özyaşar çağla saraç darbe tiyatrosu darwinizm deli raporu deprem derin devlet devlet bahçeli didem ürer dilek güngör dinler arası diyalog diyanet işleri başkanı doç dr. sefa saygılı donald trump ebru şimşek ebru yılmazatilla umur ece koç edip yüksel ehl-i sünnet ekşi sözlük emine mine kalça emre dorman emre yaşar ertüzün ensest aile içi sapıklık ensest ilişkiler ve adnan oktar ergenekon ergenekon davası erol simavi erol şimşek esat tyontuç eserleri esra saraçoğlu esrar evanjelistler evet fahrettin aslan faruk çelik fatih erbakan fatih tezcan fatma ceyda ertüzün fazilet partisi fehmi çalmuk ferhunde eda babuna fethullah gülen fetö fırat develioğlu fikret seçen franco frattini gerçek yüzü gizlenen gerçekler gizli dünya devleti gizli ermeniler gizli yahudiler global yayıncılık goyim gökalp barlan gülgün feyman gülgün göktan gülşah güçyetmez Gürkan Hacır güzin erkan onat haber türk habertürk hadi salihoğlu hahamlar haiti depremi halil hilmi müftüoğlu harun yahya harun yahya belgeselleri harun yahya kimdir harun yahya kitapları harun yahya videoları hayır hırsızlık hipnoz humeyni hür ve kabul edilmiş masonlar hürriyet hüsamettin özkan hüseyin avni mutlu ılgaz zorlu ibrahim seral köprülü ibrahim tuncer ibranice içimizdeki israil iftira ilik nakli inşaallah intihal / aşırma eserler intihar inuray tınar İslam'a zarar veriyorlar islamcılık israil israil ajanı italya izle Kabala kainatın ulu mimarı kan kampanyası kara mizah kara para kardeşler kartal iş kedicikler kenan oktar kerem hasanoğlu kıyamet alemetleri kızıl elma kızıl imamcılar kimdir kitapları koç üniversitesi korkutma korona köşe yazıları kripto Yahudiler kripyo yahudiler kurtlar vadisi pusu kürt yahudileri levent göktaş lions klübü lions klüpleri loca madde hayal mi maddenin ardındanki sır martin luther king mason listesi masonalr masonlar masonluk maşaallah materyalizm mavimarmara mehdi mehdi adnan oktar mehmet baransu mehmet coşkun pamir mehmet ender daban Mehmet Fahri Sertkaya mehmet noyan orcan mehmet şevket eygi melhame-i kübra melisa aslı pamuk meltem daban meral kalça mert sucu merve büyükbayrak mesut yar mevdudi mhp mikro kameralı seks tuzağı milli gazete milli görüş milliyet mine kırıkkanat miras mossad muazzez abacı muazzez ersoy muharref bozulmuş tevrat muharref tevrat muharrem ballı murat ünal mustafa keser muta nikahı necmettin erbakan nedim keçeli negehan alçı nevin özkan nil kalkavan nurculuk nuri özbudak nurşah aksoy nüfuz elde etmek oben karatepe oda tv oğuzhan asiltürk okan kaan bayülgen Oktar babana oktar babuna onur akay operasyon oral seks organ bağışı organ kaçakçılığı organ mafyası organ nakli osman durmuş osman sınav oy öldürüldü mü örgüt lideri pakraduniler pelin batu pınar tezcan pınar turan PKK polat türkmen pornocu kesetçi adnan oktar posta ptt pul müzesi rasim ozan kütahyalı recai kutan recep tayyip erdoğan referandum reza zarrab rotary klüpleri rtük rus ihtilali saadet partisi sabetay sevi sabetaycılar sabetayist listesi sabetayistler sabetayistlerin şifreleri sabetayistlik sabetayizm sadettin tantan sağlık bakanı said-i nursi sanhedrin hahamları sansür satanizm savaş kalafat savcı sebahattin önkibar seçim sefa saygılı selahattin demirtaş serdar dayanık seyret seyyid mi show tv siyasal islam siyonist israil siyonistler siyonizm slider sosyal ağlar sözcü suç suikast suprem konsey suriye sorunu süleyman demirel süleyman soylu süleymancılar cemaati süprem konsey şener şen şeyh abdülkerim şiilik şikayet şizofren taciz ve tecavüz tahsin akkaş talat halman tarkan yavaş tbmm tevrat teyfur erdoğdu TGRT tımarhane trt tuğçe eyilik tuncay opçin tuncay tokay tunçay tokay turgay ciner tülay kumaşcı tv8 ukrayna uyuşturucu ünlü sabetaycılar üsteğmen serdar öztürk Vahdet-i Vücud video video izle videolar yahudi organ kaçakçılığı yahudiler yahudilik yakup balaman yalancı mı yalçın küçük yargıtay kararı yazarlar yeliz sucu yeni şafak yeniçağ yıldırma yılmaz kuruca yolsuzluk york testi youtube yusuf erkan özoğuz yüksek islam ahlakı zeynep şener zihin kontrolü zihin/Beyin Kontrolü - Telegram zina zor ve tehdit